κειμενο πρόταση για την ΕΛΜΕ για συγκέντρωση ενάντια στη φιέστα της κυβέρνησης που καταθέσαμε

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 μ.μ ............


Η φιέστα του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου που διοργανώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με την τοπική Αυτοδιοίκηση με θέμα "Η ανάταξη της Αττικής" το Σαββατοκύριακο 16-17/12 αποτελεί πρόκληση για το λαό και τους εργαζόμενους της Δυτ.Αττικής.Οι εργολάβοι των μνημονίων που βύθισαν στη φτώχεια και την ανέχεια κάθε λαϊκή οικογένεια,και κυριολεκτικά βύθισαν με ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα το λαό της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, με 24 αδικοχαμένους ανθρώπους και τον ιδρώτα και το βιός  τόσων χιλιάδων, μας παρουσιάζονται σήμερα σαν υμνητές της ανάπτυξής τους.
Οι φτωχότερες και πιο εξαθλιωμένες περιοχές της Δυτ.Αττικής, με τις επιχειρήσεις και τα εργοστάσια να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και ο λαός να καταδικάζεται στην απόλυτη φτώχεια και την ανεργία να φτάνει το 26,7%,με χιλιάδες λουκέτα σε μικρομάγαζα και αυτοαπασχολούμενους υφίστανται τις συνέπειες από τις αντιλαϊκές τους πολιτικές.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού αποδείχτηκε ακόμα πιο "αποτελεσματική "στην  υλοποίηση των μνημονίων, περηφανεύεται για τα μπράβο και τα συγχαρητήρια που παίρνει από τα ντόπια και ξένα αφεντικά της. Αφού εφάρμοσε κατά γράμμα όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές ,αφού υπέγραψε συμφωνίες που δεσμεύουν τη χώρα για δεκαετίες ,υποθηκεύοντας το μέλλον μας και των παιδιών μας ,τώρα υπόσχεται "ανάπτυξη" ,"τέλος των μνημονίων "και τάχα "έξοδο "από το πρόγραμμα.
Αλλά τι ανάπτυξη να περιμένουμε από αυτούς που ξεπούλησαν λιμάνια, αεροδρόμια ,τρένα, ενέργεια κλπ και λεηλατούν τον πλούτο του ελληνικού λαού; Τι ανάπτυξη πάνω σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης; Με μερική απασχόληση και ευέλικτες μορφές εργασίας ;Με σημαία" Όλα για το κεφάλαιο" και καταστροφές και εξαθλίωση για το λαό;
Η «ανάπτυξη» που υπόσχονται οι κυβερνήσεις τους  είναι σε όφελος του κεφαλαίου και σε όφελος της αστικής τάξης που εκποιώντας τη χώρα στα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα κάνει «μπίζνες», αποκομίζει υπερκέρδη και ενισχύει την κυριαρχία της πάνω στο λαό. 

Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε κανένα συμφέρον από μια τέτοια «ανάπτυξη». Έχουμε συμφέρον από την ανάπτυξη των δικών μας αγώνων. 

>Ενάντια στη πολιτική που λεηλατεί τη ζωή και τα δικαιώματά μας.
   > Για έργα υποδομής που να προστατεύουν το λαό, την υγεία, την παιδεία, την εργασία.

>Για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου-κυβέρνησης.

>Για να σπάσουν τα δεσμά της εξάρτησης, χωρίς ιμπεριαλιστές-«προστάτες», με το λαό αφέντη στον τόπο του.

Ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου-Κυβέρνησης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ