Απειλεί με ξύλο τους μετανάστες στην Ειδομένη η κυβέρνηση

Απειλεί με ξύλο τους μετανάστες στην Ειδομένη η κυβέρνηση

Αν είναι κάτι που κάνει ξεχωριστή αυτή τη κυβέρνηση είναι ένα είδος διαστροφής που δεν ξανάδαμε στη πολιτική ζωή του τόπου μας. Από τη μια ακούς τους ΣΥΡΙΖΑίους υπουργούς, βουλευτές και άλλα στελέχη, ακόμη και τον πρωθυπουργό, να μιλούν για την Ευρώπη, για τους μετανάστες - πρόσφυγες, για τους πολέμους και τις επεμβάσεις, να χρησιμοποιούν ένα αριστερό λόγο και από την άλλη με αυτόν ακριβώς το λόγο έρχονται να δικαιολογήσουν τις πιο αντιδραστικές πολιτικές και κατ' επιταγή των ιμπεριαλιστών. Μέσα και έξω από τη χώρα.
Περιοριζόμαστε εδώ στο μεταναστευτικό - προσφυγικό. Σύσσωμη η κυβέρνηση καταγγέλει όλους τους άλλους, ή έστω όσους την παίρνει, εταίρους της στην Ε.Ε. για ξενοφοβία, για τα κατασταλτικά μέτρα, για τους φράχτες, για..., για... !
Από την άλλη υπερασπίζεται τον φράχτη στον Έβρο ως κάτι απολύτως αναγκαίο και βεβαίως προς όφελος πρωτ' απ' όλα των ίδιων των προσφύγων, αποδέχεται την εγκατάσταση της FRONTEX στα σύνορα με την ΠΓΔΜ και συμβάλει ιδιαίτερα σε ρατσιστικές πρακτικές όπως είναι ο τεχνητός διαχωρισμός σε οικονομικούς μετανάστες και σε πρόσφυγες πολέμου. Συμβάλει δε στο να δημιουργηθούν ξενοφοβικές καταστάσεις με το να αφήνει τους πρόσφυγες στο έλεος του Θεού.
Τις τελευταίες μέρες η ευαισθησία των ΣΥΡΙΖΑίων ηγετών εκφράζεται ιδιαιτέρως με τις προειδοποιήσεις προς τους μετανάστες στην Ειδομένη ότι θα τους τσακίσει στο ξύλο αν δεν συμμορφωθούν. Το λέει έτσι ακριβώς ο ευαίσθητος ιατρός υπουργός για τους μετανάστες και μέγας υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιάννης Μουζάλας! Αφού βεβαίως εκφράζει την αγάπη του και την τρυφερότητά του! Το κάνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, από τον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κόκκινο, μέχρι και στα αστικά μέσα το λέει χωρίς κανένα δισταγμό, για να μην πούμε ότι το ευχαριστιέται κιόλας ο ...ευαίσθητος!
Χαρακτηριστική η δήλωσή του χθες στο ΜEGA στην εκπομπή Πρωινό Μega όπου δήλωσε τα εξής:
«κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια ώστε να μην πέσει ξύλο. Ωστόσο μέσα σ' ένα κράτος μια κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόζει τους νόμους. Πιθανώς με λεπτότητα, πιθανώς με τρυφερότητα αλλά δεν μπορεί να έχεις τη σιδηροδρομική γραμμή κατειλημμένη 10 ημέρες, οφείλεις σαν κράτος να αντιδράσεις».
Πάνω απ' όλα το κράτος λοιπόν. Τώρα τίνος είναι αυτό το κράτος και τι εξυπηρετεί είναι άλλα λόγια να αγαπιώμαστε και συζητήσεις για κάτι γραφικούς τύπους σαν και μας που αρνηθήκαμε στα χρόνια της ήττας του κομμουνιστικού κινήματος να "εκσυχρονιστούμε" και να γίνουμε βασιληκότεροι του βασιλέως. Αν τελικά είναι κάτι που δικαιώνεται με αυτή τη κυβέρνηση είναι αυτό που λέγαμε κάποιοι γι' αυτού του είδους την "αριστερά". Ότι θα είναι χειρότεροι ακόμη και από το γνήσιο πολιτικό προσωπικό των αστών και των ιμπεριαλιστών. Ότι είναι οι γενίτσαροι της Αριστεράς, το αποδεικνύουν καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα ότι είναι εχθροί του λαού!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αποφασίζουμε και διατάζουμε!Κανένας δε θα χαλάει τους σχεδιασμούς μιας αντιδραστικής πολιτικής στην εκπαίδευση