ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ




Και τα σύννεφα του πολέμου γίνονται όλο και πιο πυκνά.Πριν μέρες η Παλαιστίνη,προχθές η Συρία,χθες η Γαλλία,σήμερα το ρωσικό αεροσκάφος.Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν,με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν.
Οι λαοί πολιτικά και οργανωτικά αφοπλισμένοι παρακολουθούν αμήχανοι τις δολοφονίες χιλιάδων αθώων.Και από την άλλη η θάλασσα μας κάθε μέρα να γίνεται υγρός τάφος δεκάδων προσφύγων που βρέθηκαν σε ένα ταξίδι χωρίς προορισμό.Φθάνει να μην κοιτάξουν πίσω,Εκεί,που ο εκκωφαντικός ήχος των βομβών τρομάζει τα παιδιά που ζουν εφιαλτικές μέρες και νύχτες..
Είμαστε εμείς ο λαός,Εμείς που βλέπουμε την τάξη μας να σφαγιάζεται στο βωμό της βαρβαρότητας τους.Κι είμαστε εμείς που καλούμαστε να σταθούμε απέναντι στις επιλογές τους,Να φτιάξουμε τις δικές μας αντιστάσεις απέναντι στο σφαγιασμό που ετοιμάζουν.Να δώσουμε τη δική μας απάντηση στα σχέδια που εξυφαίνονται χωρίς το λαό ,ενάντια στο λαό.
Ο κλοιός σφίγγει και οι συναντήσεις του ΝΑΤΟ έχουν τους δικούς τους σχεδιασμούς.Εμείς δε διαλέγουμε προστάτες,φτιάχνουμε τις δικές μας άμυνες.Στηρίζουμε αγώνες ενάντια στους σχεδιασμούς της πολεμικής τους βαρβαρότητας.

ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΠΟ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις